Американският бизнесмен Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve

...
Американският бизнесмен Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve
Коментари Харесай

Мъск обвини Байдън, че има интерес от мигрантската криза в САЩ

Американският бизнесмен Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател, в петък упрекна американския водач Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, че толерира незаконната миграция, за да си обезпечи поддръжка на идните президентски избори. 

" Стратегията на Байдън е доста елементарна. Първо, пуснете допустимо най-вече незаконни имигранти в страната. Второ, легализирайте ги, с цел да създадете непрекъснато болшинство - еднопартийна страна. Ето за какво той предизвиква толкоз доста незаконната имиграция, написа той в петък в X (бивш Twitter). Това изяснява толкоз дребния брой депортации. Всяка депортация е загубен глас ", уверен е милиардерът.

Мъск счита, че Байдън не прави задоволително, с цел да отбрани южната граница на страната. Той поддържа концепцията на губернатора на Тексас Грег Абът за обезпечаване на границата на щата с Мексико без помощта на администрацията. По-рано Абът сподели в изявление, че е подготвен за спор с федералните управляващи по въпроса за отбраната на границите от незаконни мигранти.

Припомняме, че губернаторът на Флорида Рон Десантис разгласи ден по-рано решението си да изпрати бойци от Националната армия на щата в Тексас, с цел да оказват помощ за прекъсването на потока от незаконни мигранти през границата с Мексико.

Става дума за батальон с бройка до 1000 военнослужещи - посочи той. " Тук сме, с цел да кажем, като народ на Флорида, че би трябвало да спрем това настъпление по южната ни граница един път вечно ", сподели губернаторът, застанал заобиколен от гвардейци и до табела с надпис " Спрете нашествието ". Десантис съобщи, че президентът Байдън има пълномощията да затвори границата, само че му " липсва " да го направи. " Липсва му способността да види казуса подобен, какъвто е, и да си свърши работата ", акцентира той.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР